lauantai 25. helmikuuta 2017

2017 !

Huhheijaa kun aika menee nopeaa vauhtia, vastahan se vuosi vaihtui ja pian on jo maaliskuu!
Mun piti kirjoittaa oppimistehtävää, mutta inspistä riitti hiukan enemmän päivittää pitkästä aikaa blogia.. Hups.

Meille kuuluu koirien kanssa oikein hyvää, eletään tyytyväisinä perusarkea ja ollaan toiset enemmän ja toiset vähemmän innoissaan lumesta ja talvesta. Ja koska vierivä kivi ei sammaloidu niin käväistiin me jo näyttelyissäkin, tammikuun lopulla Liettuan Kaunasissa :)
Oli ihan huippukiva reissu jälleen, kaikkine yhdeksän tunnin bussimatkoineen. Mikäpä siinä istuessa kun on luotettavat kuskit ajamassa, hyvin nukutti! Ja saatiinpa taas mukavia uusia tuttavuuksia bussista, toivottavasti päästään toteuttamaan yhteiset reissusuunnitelmat!

Hotelli oli siisti ja hyvällä sijainnilla, muutaman sadan metrin päässä oli iso puisto missä päästiin ulkoiluttamaan koiria hyvin. Tosin keli oli todella kurainen, niin jo perjantai-iltana mä pesin Ässältä koko mahan alusen ja jalat, kun ne ei olleet enää ihan valkoiset... Ja lähellä oli myös hervottoman iso kauppakeskus, missä ei (onneksi...) ollut aikaa käydä shoppailemassa kuin lauantaina illalla haettiin sunnuntaille näyttelypaikalle evästä.

Lauantain tuomarina meillä oli Renata Petkeviciene. Ässä jutteli pöydällä tuomarin kanssa ilmeisesti riittävän mukavia (yritti kovasti mennä tuomarin syliin ja antoi varsin reippaasti pusuja), ja nappasi lauantain ROPin, sertin sekä cacibin ja tuli Liettuan valioksi ♥ Isossa kehässä käytiin heittämässä taas kunniakierros.
Luca oli lauantaina paras uros 2 :)

Sunnuntain tuomari oli Ramune Kazlauskaite, ja tottakai toivottiin Lucalle sertiä ja cacibia - vaikka olin jo suunnitellut varuilta uuden reissun, jos ei tulekaan mitään.
Luca-poika se yllätti iloisesti ja oli ROP, ja tuli myös Liettuan valioksi ♥ Nyt ei Luca tarvitse kuin yhden cacibin Suomesta kun tulee aika täyteen, jotta voi tulla C.I.B.:ksi :)

Vaikka päivät näyttelypaikalla oli pitkiä ja illalla uni maistui (myös sunnuntai-maanantai välisenä yönä bussissa), oli aivan mahtava reissu. Matkailu avartaa, ja pian lähdetään taas kohti seuraavia Suomi-kisoja ulkomaille, plan B valmiiksi jo suunniteltuna sen varalta ettei tälläkään kertaa tule uusia titteleitä :)

Masi ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti