sunnuntai 10. elokuuta 2014

WDS !

Nyt on onnellisesti jännitys ohi, ja olen niiiiiiin kovin ylpeä mamman murusta! Saatiin siis ERI, mikä on noin isoissa näyttelyissä todella hyvä saavutus :) Varsinkin kun edellinen arvostelu oli H..

Ässä käyttäytyi super hienosti, vähän oli malttamaton seistessä mutta muuten oli oikein hieno poika.
Ei rähissyt kenellekkään vaikka vieressä olleet sammarit meinas käydä Ässälle murisemaan, itänaapureita näääs.. Ja oli se vaan niin hieno poika, että siitä halusi joku itärajanaapuri rouva ottaa kuvia kun harjasin! :D

Matkat sujui hyvin sekä yöpyminen, mie nukuin kuin nurmilintu vaikka en kotona ollutkaan, ja piinasin meitin ihanaa näyttelyorjaa koko yön :< me so sorry honey ♥
Suuren suuret kiitokset yösijan tarjoajille, ilman heitä ei olisi voinut mennä noin hyvin kun olisin nukahtanut varmasti auton rattiin.

Aivan mahtava tilaisuus, järjestetty mielestäni hyvin; järjestyksenvalvojat kierteli kehiä ja huomauttelivat jos ihmiset olivat laittaneet häkkejä/trimmauspöytiä kulkureitille, myös ulkomaalaisille.
Valitettavan moni vain jätti koiria autoon, me oltiin vaan yhteen asti messarilla ja siinä ajassa kuulin kolme kuulutusta siitä että jostain autosta täytyy mennä ottamaan koirat ulos.. Sad but true, ihminen on idiootti. Ei siitä sen enempää!

Seuraavaksi mennään Kouvolaan 23.8., kahden viikon päästä siis :) Sieltä en odota mitään erityistä, jos H saadaan niin olen tyytyväinen! Tuomarista ei ole mitään tietoa onko milloin viimeksi edes japseja arvostellut, ja siirrytään nyt nuorten luokkaan kisailemaan niin meillä on liian kova vastus tiedossa, eli kokemuksen kannalta sinnekin :)

Pari kuvaa vielä loppuun!

Ennen kehää piti heitellä yläfemmoja.
Edessä Karita & Rico, minä ja Ässä takana




Annbe Lady Excellent of Rasmus






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti