keskiviikko 21. elokuuta 2013

järki vs. tunteet?

Huh huh mikä stressi!

Kävin tosiaan eilen katselemassa ja kokeilemassa ponia - ja taisin rakastua :) Kuinka moni muu harrastaa erittäin kalliita heräteostoksia?
Eräs ystäväni sanoi että ei sitä hevosta tarvii sentään heti ensinäkemältä ostaa, mutta miksei miulle ole aiemmin tätä kerrottu? Onko se joku superultimatecoolien heppatyttöjen salaisuus? :D

Siinä missä viisi ihmistä yrittää saada minut ajattelemaan asiaa järjellä, yksi ystävä usuttaa ostamaan samantien. Eilisillasta asti olen itkenyt, nauranut, itkenyt vähän lisää ja heitellyt laskinta seinään kun yritän ajatella järkevästi, mutta tää yksi ystävä joka ei paasaa rahanmenosta saa miut oikeasti huojentumaan asian kanssa. Onko ne kaikki muut hevosenomistajat sitten jotenkin rikkaita, ellei vanhemmat maksa kaikkia menoja? Inte.

Oli eilisessä tietty yksi puoli mikä meni jopa sen ponin yli!
Sain hengailla oikeasti koko päivän iskän ja toisen veljeni kanssa ♥
Käytiin myös Hyvinkäällä kiertämässä entiset "kotini" :)

Ahdistus alkaa helpottaa, voin siis laittaa tähän vielä kuvan ponista josta todennäköisesti nyt tulee minun :) Rahanmeno lisääntyy ja oma syöminen vähentyy, mutta jos tämä olisi sen arvoista?

ihana poni ♥
"Järki tarkoittaa kykyä erityisesti vaativiin älyllisiin toimintoihin, ajattelu- ja käsityskykyä. Käsitettä käytetään kuvaamaan myös tietoisen mielen terveyttä ja harkintakykyä sekä järkevää, järkiperäistä ajattelua, järjellisyyttä."



^ what does that järki mean? Is it something to eat?




..lopputulos on tunteet 6-0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti