torstai 29. toukokuuta 2014

Tuleva palkintopossu? Hope so!

Hello hello! :)

Kesä ehti jo hävitä, ehdittiin sen hetken kestäneenä aikana eksyä kerran mökille.
Mökille lähtiessä oli lämmintä varjossa +28 ja aurinko paistoi täydeltä terältä ♥ Pikaisesti vähän ruokaa mukaan ja biksut päälle ja veneellä saareen :)
...Ja sitten puolen tunnin päästä taivas aukeni.

















Oltiin kaksi tuntia jumissa saaressa, eikä saatu edes mökin takkaa syttymään kun oli niin märkiä puita. Tuli vettä, vähän rakeita ja ukkonen jyrisi (tietenkin minä nössö pelkään ukkosta...), ja kaksi kertaa iski salama melkein mökin viereen. Ah, luxury.

Ehdittiin onneksi Ässän kanssa hetki nauttia myös siitä hyvästä säästä :)




Mamman oma vesipeto ♥
En itse ehtinyt edes kunnolla veneestä pois
kun toinen oli jo uimassa :D

Ja hirmusti oli vauhtia muutenkin mökillä,
toinen oli niin onneissaan kun pääsi taas saareen :)











Pahoittelen suurta kuvamäärää, mutta minkäs sille mahtaa kun
on noin mahtavan hyvännäköinen koira :>

Ässän kanssa on ruvettu jo jännäämään seuraavia näyttelyitä jotka on 8.6. Lahdessa, 6 japsia ilmottautunut joista kaksi ei osallistu.. Näillä näkymin ollaan ainoat junnuluokassa, mikä ei minua haittaa yhtään :)
Vielä kun vain saisin itselleni jonkun mukaan näyttelyorjaksi - kuvaamaan ja vähän kantamaan tavaroita, kjeh :D
Lahdessa on silloin paikalla myös Ässän isä, Sagapo Sattuma (tosin vain turistikoirana), sekä puoliveli samasta isästä, Annbe Lady Excellent of Rasmus :) Haluaisin saada kaikki pojat samaan kuvaan, voisi sitten katsella kotonakin että onko Ässä ja Rico isänsä näköisiä :)

Ja Lahden näyttelyiden jälkeen on viikko aikaa hengähtää ennen seuraavaa koitosta, joka on Kotkassa 15.6.! Kesäkuussa ravataan ahkerasti näyttelyissä niin voidaan hyvillä mielin heinäkuu hengähtää - ja toivottavasti nauttia hyvistä kesäkeleistä :)

Palailen blogin äärelle viimeistään Lahden näyttelyiden jälkeen, nyt viikko pääsykoekirjaa ja kaksi päivää Ässän pesua ja puunausta ja groomausta että pärjätään edes jotenkin.. Pitäkää peukkuja :pp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti