perjantai 11. syyskuuta 2015

Vantaa KR

Kävin viikko sitten kääntymässä Vantaan Let's Go näyttelyssä, ilman omaa koiraa kehässä - ja kyllä oli mukavaa kun ei tarvinnut jännittää mitään!

..no okei, jännitin silti vähän. Sain viedä kasvattajamammamme Karitan Venlan (Annbe Lady Brittany D'Otto) kehään, ja vähän mietin että kuinkahan Vennu mun kanssa liikkuu.
Oli mukava vaihteeksi rauhassa seurata urokset, ja jopa pysyä kärryillä tuloksista :D Meidän äitin Lucapoika hienosti PU2, ja sai sertin :)
Kun tuli meidän AVO narttujen vuoro, mulla meni kaikki ihan sekasin. En osannut millään sanoa englanniksi kolme (on muuten yllättävän vaikeaa haha), ja meinasin käydä nauramaan ääneen omalle erittäin mainiolle yritykselle sitä "three"tä sanoa.. Olin iloinen kun Venla liikkui minunkin kanssa hyvin, ja molemmat tytöt saivat ERIt sekä SAt :)
Siinä vaiheessa alkoi Karitalla jo epäusko että lennetään PN-kehästä ensimmäisinä ulos, mutta eipä vaan lennetty! Viimeiseen asti sitkuteltiin, muutamat nartut käteltiin kehästä pois, ja tuomari juoksutti varmaan kymmenen kertaa ympäri jäljellä olevia viittä narttua kun tuli Karitan ja Wanessan kättelemään ulos. Venlan liikkuminen tyssäsi siihen, kuvitteli raasu varmaan että mamma hylkäsi jonkun aivan vieraan akan kanssa hänet! Tyhmä kun olin enkä tajunnut sanoa että vaihdetaan handleria.. Mutta molemmilla tytöillä meni jokatapauksessa hienosti, Venla PN4 sertin kera, ja Wanessa "PN5" ja varaserti! ♥ Saatiin vielä esitettyä Annbe Ladyn kasvattajaryhmä, joka tuli toiseksi KPn kera :) Onnea Tuula, oli mukava saada kasvattajaryhmä kokoon!

Masi, Misa & Luca
 Oli meillä Vantaalla myös Annbe Ladyn F-pentueen miittinki! Vasemmalla Masi, keskellä Misa ja oikealla Luca :) Oli ihana nähdä Misaa, sekä Ässän puolisisko Ellaa!

Höppänät ♥


Seuraavat näyttelyt onkin Hyvinkäällä, johon olin hetken mielijohteesta ilmonnut Ässänkin. Vähän tyhmää ehkä, mutta käydään nyt kääntymässä ennen pidempää taukoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti