tiistai 17. marraskuuta 2015

Kuulumisia

Täytyy taas kerrata mitä olen viimeksi kirjoitellut että muistaisi mistä jatkaa..

Hyvinkäällä käytiin kääntymässä Ässän ja Lucan kanssa 19.9., Ässä oli pu3 ja Luca upeasti rop sertin kera ♥ Myös Ässän puolisisko Ella (Annbe Lady Estelle Of Rasmus) oli paikalla ja valittiinkin vsp:ksi :)
Luca & Ella
Luca elokuussa ♥


Hyvinkään ryhmisten jälkeen lomailtiin pari kuukautta, yritettiin lomailun aikana myös saada ihania ruskakuvia auringonpaisteessa Saran kanssa. ..Mutta kuinkas muuten meidän tuurilla voisi käydä kun että aurinko häviää heti kun lähdetään kameroiden kanssa ulos :D
 Saatiin kyllä muutamia kuvia, meinasi vaan Ässällä olla pasmat sekaisin Avan takia - eihän muruset olleet nähneet aikoihin ja niin kovasti olisi pitänyt tehdä kaikkea muuta kun poseerata!
Sylimuru ♥


Ihana Masi ♥

Marraskuun alussa käväistiin Tartossa kv näyttelyissä. Ässälle haaveilin sertiä ja cacibia, Luca lähti mukaan melkeinpä vaan tavan vuoksi :D
Matkattiin omalla autolla, perjantaina aamulaivalla Tallinnaan ja siitä jatkettiin Elvaan, Tarton kupeessa olevaan pieneen kylään jossa yövyimme omakotitalossa :) Koirat matkustivat molemmat hienosti ensimmäisen ulkomaan matkansa, automatkat nukkuivat ja ilmeisesti laivamatkankin - sen verran silmät sirrillään olivat kun aloimme olla Tallinnassa ja päästiin takaisin autoon.
Talo jossa yövyimme oli puitteiltaan mainio, suuri aidattu piha jossa pystyi erinomaisesti ulkoiluttamaan koirat, ja ruoat kun teimme itse niin vaikka keittiöstä olikin palanut lamppu (mitä emme sitten kaupasta muistaneet) niin hyvin saimme kaiken tehtyä.
Lauantaina kehä oli 12, mutta menimme näyttelypaikalle jo aamusta ihmettelemään; kumpikaan koirista kun ei kevään jälkeen ollut hallissa käynyt. Näyttelypaikka oli ahdas, mutta plussaa oli se että kehissä oli matot koko kehän alueella, ei vain kolmion muodossa! :) Lauantaille oli japseja ilmoitettu 7, kaksi junnu urosta, Ässä valio uroksissa, kaksi junnu narttua, yksi avoimen luokan narttu sekä yksi valio luokan narttu. Kisaa siis oli, periaatteessa kaikilla muilla paitsi Ässällä - sitä vastaan kun ei uroksissa kisannut kukaan sertistä eikä cacibista.

Luca kisasi junnuissa Ismoa vastaan, ja ilmeisesti liikkeiden perusteella (?) Ismolle junnuissa ykköspaikka ja junnu serti. Molemmat sai erinomaisen ja sa:n, eli hienosti meni myös Lucalla.
Ässän esiintyminen oli vähän levotonta ja minä tapani mukaan jännitin, varsinkin kun lauantain tuomarilta Ässä on aiemmin saanut Hn.. Mutta lähellä kävi ettei tullut itku, kun saimme erin sekä sa:n, kun tajusin että Ässä saa myös sertin! ♥ Paras uros luokassa ykköseksi tuli upea junnu Ismo, kakkosena Luca ja Ässä kolmantena. Cacibia ei halunnut tuomari Ässälle antaa, mutta jäipä jotain jännitettävää sunnuntaillekin :)
Jäimme katsomaan myös ryhmäkehät ja kannustamaan Heidiä ja Ismoa, joten päivälle tuli pituutta runsaasti.

Sunnuntaina jotenkuten nukutun yön yli lähdimme taas aamulla ajoissa kohti näyttelypaikkaa, kehäkin alkoi jo kymmeneltä. Sunnuntaina parkkeerasimme koirinemme Heidin ja bussimatkalaisten leiriin, viileämpään ja vähän tilavampaan halliin, kiitos vielä tavaroiden vahtimisesta kaikille ♥
Sunnuntaille oli kuusi japsia, samat koirat oli kehässä kuin lauantaina, toista junnu narttua lukuunottamatta. Tuomarikin vaihtui, tällä kertaa japsit tuomaroi Iren Naarits.
Lisää jännitystä toi kehän kulmassa ollut suuri kaiutin, onneksi japsit oli ensimmäinen rotu ko. kehässä niin ehdittiin muutaman kerran käydä kehässä kääntymässä. :)
Junnu uroksissa tulokset oli samat kuin lauantainakin, Ismo 1 ja Luca 2.
Ässä esiintyi kyllä reippaasti, mutta korvat tahtoivat jäädä kuuntelemaan aivan muualle kuin eteenpäin, mutta silti tulokseksi eri sekä sa, paras uros luokan järjestys vaihtui Ässän ja Lucan osalta; Ismo pu1, Ässä pu2 ja Luca pu3. Ja saatiin sunnuntaina myös cacib :)
Tulokset olivat siis sitä mitä toivottiinkin, eikä jäänyt harmittamaan sekään että Lucalle ei junnusertejä tullut. Hieno koira oli Lucalla vastassa, tällä kertaa näin päin - eikä tarvitse ihan heti lähteä Viroon uudestaan :p

Maanantai aamuna pakattiin taas auto (miten tavarat voikin lisääntyä neljän päivän aikana..) ja lähdettiin kohti Tallinnaa, ehdittiin kierrellä siellä hetki ennen laivan lähtöä. Helsingissä oltiin juuri sopivasti neljän ruuhkaksi, ja ihanassa sadekelissä pilkkopimeässä taitettiin kotimatka.
 On mukavaa reissata, mutta ihanaa on myös päästä kotiin ♥ Masia olikin jo kova ikävä :)

..Ehkä ainut asia mikä jäi harmittamaan oli se, ettei meistä tullut kuvia oikeastaan ollenkaan koko reissun aikana. Mutta Ässän kanssa päästiin poseeraamaan tiistaina Anu Manniselle :)

Alkaa olla tämän vuoden näyttelyt käyty, ensi lauantaina 
mennään vielä koettamaan onneamme Jyväskylään 
Marja Talvitielle. Ainut mitä sieltä odotan on se,
että saamme arvostelut :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti