torstai 21. tammikuuta 2016

Hyvää uutta vuotta 2016!

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Meni vuodenvaihde nopeasti ohitse (niinkuin näköjään puolet tammikuustakin), onnekseni kumpikaan koirista ei pelkää ilotulitteita niin uutta vuotta vietettiin kaikessa rauhassa kotona :)

Vuoden 2015 viimeiset näyttelyt olivat Helsingissä 5.-6.12., jotka sujuivat varsin hienosti. Ässä molempina päivinä ERI4, sunnuntaina SAn kera ja Luca molempina päivinä ERI2 SA :) Ollaan erittäin tyytyväisiä, ja viikonloppu vietettiin rennosti hotellissa äitin ja Karitan kanssa, lauantai-ilta hesemättöä syöden tabletti käsissä ryhmäkehiä seuraten :D Vallan mukavaa siis. Sunnuntain aamupalalla minäkin hobitti tunsin oloni huikean pitkäksi - hotelliin saapui lauantai-iltana bussillinen kiinalaisia tai japanilaisia (en koskaan erota niitä..), jotka olivat noin päätä lyhyempiä kuin minä! :D

Näyttelyistä lomaillaan jonkin aikaa, katsotaan koska taas riittää into palata kehien laidalle.

Ehdittiin me viime vuoden lopulla tehdä myös yhden yön reissu Tampereelle, kerrotaan siitä sitten lisää jos ilmestyy jotain kerrottavaa.. :) Muuten ollaan koirien kanssa vietetty varsin rentoa elämää, lenkkeilyä ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Masi ja Luca kävivät heti tammikuun alussa terveystarkastuksissa, molemmilla on terveet silmät, lonkat C/C, Masin kyynärät 0/0 ja Lucalla 1/0 sekä Masin polvet 1/0 :) Olen tyytyväinen näihin, Masinkin halusin tutkia ihan vain oman mielenrauhan takia - on mukavampi tietää mitä siellä karvan alla piilee.

Koska tämä tuntuu menevän taas liibalaabailuksi, laitan tähän vielä muutaman Masikuvan ja palaan astioille taas paremmalla energialla :)


 Vähän toivoin että Masin kohdalla olisi terveystuloksista löytynyt syy tuohon.. hmm. Erikoiseen (nätisti sanottuna) käytökseen. Mutta kun lonkatkin oli näin pienelle rodulle "ok", ei sekään ratkaissut tätä. Tosin löysin Masin lavan kohdalta patin, mikä tuntui sille että se voisi olla siru. Onko kenelläkään kokemusta siitä että siru löytyisi noin matalalta? Ässällä se tuntuu hyvin tuolla niskassa, Lucalta pitäisi kokeilla missä kohdalla sen löytyy.
Mutta Masi on kaikesta huolimatta maailman rakkain makkarapoika ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti