lauantai 16. heinäkuuta 2016

Latvia 2 x KV 19.-20.3.

Kävimme maaliskuussa Latvian kansainvälisissä koiranäyttelyissä.
Matkaan lähdettiin perjantai aamuna bussilla, jälleen King Toursilla. Hypättiin kyytiin Hyvinkäältä, mihin jätettiin myös oma auto viikonlopuksi.

Luca & Ässä bussin häkeissä, vielä Suomen puolella
Perillä Latviassa oltiin illalla, ja meillä oli erittäin mieluisa yllätys kun etsittiin oma huoneemme hotellista...



Siinä muutama kuva huoneesta, kylpyamme oli luksusta!
Muutenkin hotelli oli todella hieno, ja muutaman sadan metrin päästä löytyi mukava puisto jossa saatiin lenkitettyä koirat mainiosti :)

Lisäilen kuvia reissusta loppuun, mutta nyt itse asiaan - näyttelyihin!

Aloitetaan "ihan alusta", eli siitä kun hypättiin Helsingissä laivaan.
Oltiin saatu näyttelyiden aikataulut tietenkin jo ennen reissua, ja tiedettiin että japseja on ilmoitettu molemmille päiville 8. Näistä osa oli jo tiedossa, ja laivaan nousua odotellessa selvisi loputkin! :D
Käveltiin äidin kanssa terminaaliin sisään, ja ensimmäisenä törmäsin tuttuun japsikasvattajaan Cristaan ja naurettiin molemmat että taitaa olla sama suunta mihin ollaan menossa, ja vietettiinkin sitten laivamatka Tallinnaan kahvia juoden ja jutellen, sekä hieman shoppaillen.

Lauantaina mentiin aamusta näyttelypaikalle, tuomarina japseilla oli suomalainen Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Erityistä menestystä ei tullut kummallekaan koiralle, Luca oli nuorten EH1 ja Ässä valioissa ERI2. Päätettiinkin pienen ihmettelyn jälkeen etsiä taksi ja lähteä hotellille, kun meillä oli kehät aikaisin ohi - bussikuskimme meille taksin keksi näyttelypaikan parkkipaikalta, ja näytti vielä ystävällisesti kartasta kuskille osoitteen minne olimme menossa :D

Käytettiin koirat pitkällä kävelyllä ja mentiin sen jälkeen itse syömään ja eipä siinä muuta kerettykään sitten tekemään, mutta oli mukavaa rentoutua ja katsella maisemia :)

Sunnuntaina mentiin taas aamusta näyttelypaikalle, japsit olivat viimeinen rotu kehässä. Tuomarina Rasma Ergle, jonka kehää oli todella mielenkiintoista seurata.. Hänelle oli ilmoitettu koiria 87, joista jokainen sai erinomaisen ja noin 4/5 myös SAn, eli melkeinpä jo arvattiin että sama meno jatkui japseilla. Kaikki japsit sai ERIn ja SAn, Ässä oli pu2 & varacacib ja Luca pu4. Sitten vaan odoteltiin että päästään lähtemään kotiin, näyttelyhallissa oli samaan aikaan jotkut eläinmessut (?) mitkä pyörähdettiin katsomassa ja lähdettiin koirien kanssa taas pidemmälle kävelylle ennen pitkää bussimatkaa. Jäimme vielä yhdeksi yöksi Tallinnaan, josta tulimme maanantaina aamulaivalla Helsinkiin ja palattiin kotiin :)

Reissu oli todella mukava vaikka menestystä ei tullutkaan, Riika oli kaunis kaupunki ja äitin sekä koirien kanssa on mukavaa reissata ♥ Ja Ässälle osui 3v synttärit sunnuntaille :)

"Muutamia" kuvia reissusta;










Hotellin aula


Ässä 3 v ♥



Reissukamut ♥


Luca näyttelypaikalla sunnuntaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti