tiistai 13. joulukuuta 2016

Näyttelyvuosi ohi !

Hiukan päivittelyt laahaa kun aloitin opiskelut Saimaan AMK:ssa elokuussa, mutta rysäytänpä koko vuoden nyt kerralla edellisen päivityksen jäljiltä!
Kyllä maar tuli kierreltyä näyttelyitä, oli ulkomaanreissuja sekä viikonloppureissuja, ja myös näitä päiväseltään kääntymässä käyntejä :) Kaiken näyttelyissä ravaamisen ohella kävin myös töissä, mutta kyllä me päästiin muutamaan kertaan mökillekin rentoutumaan (vesisateeseen as always) mutta rentoutumaan kuitenkin :)
Masin kanssa käytiin kesän aikana myös mätsäreissä pari kertaa ihmettelemässä, ja Marcellino oli hienosti ♥ Toinen mätsäreistä oli japsiyhdistyksen järjestämä jossa olin myös "töissä", mutta käännyttiin Masin kanssa kehässäkin :)

Aivan totaalisen mahtava vuosi. Pääsin keväällä nunnuttelemaan Karitalle pentuja, hengailin töissä muutaman kuukauden, vihdoin ja viimein sain opiskelupaikan ja minusta on (toivottavasti) tulossa kovaa vauhtia fysioterapeutti! Mutta on mennyt taas aika nopeasti - vasta oli tammikuu ja oltiin mummin hautajaisissa. Vuosi 2016 alkoi surullisin mielin, paljon tunteita on mahtunut tähän vuoteen niin hyviä kuin huonojakin, mutta kyllä se elämä vaan aina voittaa. Hyvässä kuin pahassa.
Mainitaanpa myös yksi kesän iloisista tapahtumista, kun ystäväni meni kihloihin ja meistä tuli vielä vähän enemmän sukulaisia :D

Sitten hieman kuvia sekä kooste näyttelyvuodesta 2016. Tarkemmin voi jokainen halutessaan katsoa KoiraNetistä.

Ässän näyttelyvuosi 2016
 6 x EH
 5 x ERI
 1 x PU 4
 2 x PU3
 3 x PU 2
 2 x VSP
 5 x ROP
3 x CACIB & 1 x VARACACIB --> CACIB

Ulkomailla
 Pietarissa 2x ROP, 1x VSP, 3xCAC & 3x CACIB
 Latviassa 1x ERI & 1x PU2
 Tallinnassa 1x EH & 1x PU4 

Ässälle tuli tänä vuonna uusia titteleitä RU CH, RKFV sekä C.I.B, jotka ovat kaikki vielä vahvistamatta. Kuvat sekalaisessa järjestyksessä, mutta ai että mikä vuosi! ♥

Lady Snowhite C-pennut ♥

Luca, Ässä &  Masi ♥
Näyttelyreissun kahvipaussi :)


Joensuussa

Joensuussa :)

Luca, Joensuu KR


 
Minun ja Pumpin treffipäivä ♥Onnellinen Masi näyttelyreissulla

♥ C.I.B. ♥ 06.08.2016

Ylpeät pojat Kuopion reissulla


Kuopion KV

Tallinnan reissulta, Ässän kaverina ihana Ilo ♥

Aamu kuuden lenkit ♥

Luca Eckerössä :)


Eckerö KV ♥


"pääsisipä jo kotiin.." pojat Eckerössä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti