maanantai 2. joulukuuta 2013

Rage bitch


Se aika vuodesta kun täytyy lukea Taikatalvi <3

Heipä hei vaan taas! :) Nyt alotetaan kiukun purkamisella.

Mikä perkele siinä on että ihmiset alkaa netissä raivoamaan tuntemattomille? Kaikilla on mielipiteitä, oma napa ei ole koko maailman napa, ja ei toisen ihmisen mielipidettä tarvitse aina ruveta lynkkaamaan vain koska koet itse olevasi oikeassa. Saatana niin se toinenkin kuvittelee olevansa! En ymmärrä, miksi ei voida kunnioittaa muita. En aina tee niin itsekkään, mutta että ihan totaalisen ventovieraille ruvetaan jopa rähjäämään jos joku tämän sanoma asia ei miellytä. So fucking what?! Katsokaa hyvät ihmiset jo peiliin. Tässä monta kuukautta omaa päätä läpikäyneenä koen kasvaneeni johonkin suuntaan, jos en henkisesti niin leveyttä.
Kun jotain asiaa ei ymmärretä, siitä ei myöskään ruveta ottamaan selvää vaan tuomitaan. Oli kyse sitten sairaudesta, mielipiteestä, tai sitten ihan vaan niinkin mielenkiintoisesta asiasta kuin metsästys. En heilu, enkä heiluisi pyssyn kanssa (seriously, onnistuisin varmaan ampumaan tasan omat varpaat), mutta antaa niiden metsästää ketkä siitä tykkää. En myöskään halua että hevosestani tulisi suden tai karhun ruokaa. "Jos ne villieläimet ärsyttää, kannattaa muuttaa kaupunkiin. :)" Lol, kaikki ei halua asua kaupungissa mutta en myöskään haluaisi rapsuttaa aamutuimaan oman koiran lisäksi sutta pihamaalla.
Raivostuttaa. Ihmiset, olemme perseestä.

Ja nuo sairaudet. Pakko jauhaa niistäkin vähän. Jos emme tiedä mitä joku asia tarkoittaa, niin siitä ei tosiaan ruveta ottamaan selvää vaan tehdään ne omat oikeat johtopäätökset. Eli siis heipä hei, minäkin olen vähintäänkin hullu :)

Jokohan riittäisi tuosta aiheesta. Kyllä Suomi on ihmeellinen maa, on sananvapaus mutta kenellekkään ei tule mieleen että sitä voisi myös kunnioittaa, että kaikki ei tahdo sanoa samalla tavalla kuin sinä itse.

Mutta sitten niitä iloisia juttuja! Muutettiin Pumpin ja Ässän kanssa omakotitaloon, ja pääsin eroon maailman raivostuttavimmista naapureista :) So happy <3 Ihmeen paljon kertyy vuodessa tavaraa niinkin pieneen asuntoon, ei meinaa kaikki nyt tänne mahtua :D

Tällä kertaa lopetan tähän, arvostelkaa vapaasti raivotekstiä ;)









On niin ihanaa kun on lunta <3










..vaikka välillä tuntuukin tältä :)

2 kommenttia:

  1. Että satuitkii kirjottamaa just tänää tästä! Metsästys jakaa nii paljon mielipiteitä, vast tänää joku postas suomen luonnonvalokuvaajien fb-sivulle kuvan metsästämällä kuolleesta ilveksestä. Sinänsä ihan ok kuva, ei siinä, mut jumankekka mikä sota siel sytty! Kuvan lähettäny sit joutu poistamaa sen ku ei halunnu sellasta, siit aiheest puhumine muuttuu niin helpoks vtun lapselliseks länkyttämiseks ja väittelyks. Nyt ku iteki jotai asiasta ymmärrän ni löytyy niitä mielipiteitä (faktoja ofc), ni osaa kattoo ihan eri kulmalta metsästystä. Ja esim metsästäjien fb-ryhmässä ei kuulemma edes saa puhua susien jahtaamisesta, se on kaikist herkin aihe :D ihan naurettavaa sanon minä. Se on miun todelline mielipide kaikkee siihe pashanjauhantaa.

    VastaaPoista
  2. Justiin sen suomen luonnonvalokuvaajien fb-sivujen takia kirjotin.. :D satuin meinaan osallistumaan keskusteluun parilla kommentilla ja mulla nous syke niin kovin että melkein jouduin soittaan apteekkiin että haluan nitroja, pumppu räjähtää.. Niin kovin ottaa hermoon kun ei saa ihmisillä olla eriäviä mielipiteitä!!

    VastaaPoista